Gnager

Velkommen til vår gnageravdeling!


Her vill du finne alt du trenger og litt til gnagere og kaniner

I vår gnageravdeling vil du finne en rekke forskjellige typer gnagere som marsvin, rotter, hamstere, ørkenrotter, mus og en rekke andre spennende arter. Alle burene er innredet i henhold til lovverk og består av naturlige kvister og tørket bark så dyrene skal være trygge og trives frem til de skal til sitt nye hjem.

For kaninene har vi en stor innhengning så hvor de kan kose seg og løpe rundt hele dagen. For oss har det vært viktig at barna kan se dyrene, så innhengningen er senket noe og laget i slag og banke absorberende glass slik at kaninene kan bli iakttatt uten å forstyrres

Vi er veldig nøye ved salg av våre dyr slik at vi føler oss trygge på at de kommer til ett godt hjem og derfor gir vi god og utfyllende informasjon til alle førstegangskunder. Lurer du på noe er vi alltid behjelpelig med å besvare dine spørsmål. Utenom åpningstiden har vi også en vakttelefon.

Vi hjelper deg gjerne med oppsett av buret i butikken og gjør ting klart for deg. Vi kan også etter avtale frakte alt hjem til deg og er behjelpelige med det du måtte trenge.

Hos oss finner du det som trengs av utstyr, mat, snacks og leker til dyrene.

Har du spørsmål?

ZOO-HJØRNET

Se våre andre dyr


Kontakt oss