parallax background

Våre dyreelskere

OM VÅRE ANSATTE

Hos oss blir ditt dyr tatt vare på av

 
DAGLIG LEDER OG ZOO SPESIALIST

Richard Johannessen

Så langt jeg kan huske har dyr vært en stor del av livet mitt. Når jeg var 5 år fikk min bror og jeg vårt første akvarium og ble umiddelbart fasinert av disse små fargerike fiskene som svømte rundt. Gleden var stor når jeg kunne bruke ukepengene mine på nye innbyggere til karet eller kjøpe oppgraderinger som sjørøverskip og røtter.

Når de første guppyene ynglet ble det også vekket en interesse for hvordan ting henger sammen i dyreverden. Hvordan PH og temperatur kan påvirke ett akvarium, eller hvordan man skal tilpasse og skape en viss biotop i et akvarium for bestemte fiskearter.
Ganske tidlig startet jeg også med Saltvannskar og reptilhold.

For meg var lykken stor når Østfoldhallen åpnet og det viste seg at det var en dyrebutikk der.

Daglig var jeg nedom etter skolen, og plutselig hadde jeg drømmejobben som ekstrahjelp på Zoo-Hjørnet. Hobbyen min var på vei til å bli livsstil. Da jeg etter noen år fikk tilbud om å bli daglig leder slo jeg til umiddelbart og de ansatte og jeg jobbet døgnet rundt for å skape det som vi mener er Norges beste dyrebutikk.

Årene gikk og når jeg fikk muligheten til å kjøpe butikken var valget enkelt! I dag har vi skapt nettopp Norges beste dyrebutikk, og sammen med PETS kjeden er vi klare for neste skritt på reisen.

The Future is Bright!

Veronica

Mitt navn er Veronica Nettum.
Helt fra jeg var liten har det vært husdyr rundt meg og dette har nok vært grunnen til at min dyreinteresse ble vekket så tidlig. Hjemme hos min far hadde jeg over 20 terrarium og fuglebur på soverommet, så til tider var det nok mye liv i barndomshjemmet mitt.

I dag bor jeg i ett hus med mange forskjellige fugler, høner og kyllinger, ett stort Malawi akvarium på 720 liter, dedikert reptilrom med slanger, skilpadder og taranteller. I tillegg har jeg en Bengalkatt og en Newfoundlandshund.

2012 startet jeg å jobbe på Pets Zoo-Hjørnet og stortrives med alle kunder jeg møter hver dag og arbeidsoppgavene mine. Min store lidenskap er reptilehold og dette er også noe jeg jobber mye med på Pets Zoo-Hjørnet.

For meg er riktig og verdig dyrehold viktig. Dyrene kjøpt hos oss skal ha et best mulig liv uansett om det er en hamster, fugl, fisk, reptil, hund eller katt. Derfor gir jeg mine kunder svar, veiledning og hjelp også etter at salget er gjort.

Kristoffer

Mitt navn er Kristoffer Telseth. Helt fra jeg var nyfødt har jeg hatt forskjellige dyr rundt meg og jeg elsker naturen og alt som spirer og gror.
Mine foreldre har ett oppdrett av Newfoundlandshunder og jeg har hatt gleden av å være med på hundeutstilliger og starten på livet til en rekke valper. Vi har alltid hatt katt og akvarium hjemme.

Som 10 åring startet interessen for fugler og det har blitt mitt spesialfelt, med oppdrett og fuglehold i voliere. Jeg har mottatt flere priser for første oppdrett på en rekke arter i Norge og vunnet flere Norgesmesterskap i oppdrett på div fugler. Jeg skriver også fugle relaterte artikler for zoo bransjen, norsk tropefugl blad og flere utenlandske fuglemagasiner.

Nå for tiden bor jeg på lite små bruk, med eget reptil rom, bengal katt, Newfoundlandshund, høner, 720 l malawi akvarium og 150-200 fuglene som stadig øker.

Krille

Hei, mitt navn er Kristoffer, men alle kaller meg Krille i butikken! Jeg har alltid hatt en stor interesse for alt levende og jeg startet tidlig med å ha både kaniner, marsvin og hamstere for så å utvide horisonten med slamkrypere og akvarium. Nå for tiden er det reptiler, krypdyr, hagedam med koi og saltvann som er i fokus!
For øyeblikket har jeg også 3 Bichon Frisè så interessen for hunder er også stor.

Aleksander

Mitt navn er Alexander og jeg har vokst opp i et hjem som var spesielt glad i dyr og har i oppveksten vært innom det meste av dyrehold.

Allerede som 4 åring begynte mine interesser å blomstre for alt av dyr, insekter og natur. Når jeg var 7-8 år hadde min far og jeg kjelleren full av alle typer akvarium, og her elsket jeg å være. Det var i denne kjelleren jeg ble bitt av basillen og fikk min store fasinasjon for akvarium.

Min første jobb i dyrebutikk fikk jeg allerede som 12 åring. Var jeg ikke på skolen, så var jeg å hjalp til i denne butikken. Så det begynner å bli noen års fartstid. Nå mange år senere er fortsatt dette mitt yrke og jeg gleder meg fortsatt like mye over å jobbe med det jeg elsker.

Ved side av min interesse for fisk og akvarium har jeg ett glødende engasjement for alt av dyrehold og ikke minst et godt dyrehold. For meg er kompetanse og evnen til å formidle dette på en god måte til våre kunder Alfa Omega.

I dag bor jeg sammen med min bedre halvdel (som er like glad i dyr som meg) 49 akvarium i drift, 1 hund, 1 katt og 8 fugler samt at vi får en ny valp i januar. Vi har akvarier ifra 12 liter til 900 liter og har oppdrett av Corydoras, Ancistrusarter og grenmaller og litt annet.

Kontakt oss